SzörfiskolákSurf&More szörfiskola


Kellemes hangulatú szörfiskola a déli-part egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton!

Magyar Szörf Akadémia


Magyarország legnevesebb szörfiskolája, a Magyar Szörf Akadémia idén is meghirdeti nyári szörftáborait.

Marton András - Szörfoktató


Tanulj meg szörfözni akár 2óra alatt Marton András többszörös Magyar Freestyle Szörf bajnoktól! Egyénre szabott magánórák Balatonfűzfőn, illetve szabadon választott helyszíneken a Balaton Keleti medencéjében.

Wasserstart sportkör Balatonszárszó


A tíz éve működő Wasserstart Sportkör 2018. júliusától új telephelyen, Balatonszárszó Móricz Zsigmond utcai szabadstrandján található meg, Szárszó központjától néhány száz méterre keletre.

Viharsarok katamarán és szörf iskola


Vitorlás iskolánk 2010 óta működik Balatonföldváron a Keleti strandon, a Balaton egyik legszebb pontján. Célunk, hogy minél több embernek adhassuk át a vízisportok iránt érzett szenvedélyünket, elsősorban a szeles sportokra koncentrálva.

Partivilla Surf Center


A Partvilla Surf Center kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik igényes helyen kitűnő felszerelésekkel szeretnék szörftudásukat fejleszteni kezdő és haladó szinten egyaránt.

Kite´s Up!


A Kite´s Up! csapatától, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhatod meg a sport rejtelmeit akár a Balatonon akár a nagy vizeken!

No.1 a Velencei-tavon: Surfcore szörfbázis és shop


Szörfoktatás - Szörfbérlés - Szörftárolás - Szörf felszerelések eladása - Stand Up Paddle - Surf Core edzések - Szörfbázis Egyesület - Agárd - Velencei-tó

Sharky Vízi sport Iskola - Vonyarcvashegy


Iskolánk hatodik szezonját kezdi az idén 2011-ben Vonyarcvashegyen a Lidó strandon, a már jól megszokott színvonalas oktatással,és min?ségi eszközökkel. Tanfolyamainkat az Osztrák Szörfszövetség (VÖWS) által kiképzett oktatóink vezetik a legmodernebb felszerelésekkel.

Balatonfenyvesi Szörfiskola


Idén a 17. szezonját kezdi a Balatonfenyvesi Kite- és Windsurf Iskola. Mint minden évben, idén is május 25.-től szeptember 15. -ig, naponta 10 és 18 óra között várjuk a kite- és windsurf-tanfolyamaink iránt érdeklődőket

SurfGuru Windsurf School - Zamárdi


Átköltöztünk Zamárdiba!! Oktatás, gyermek táborok, bérlési lehetőség egész nyáron. Hatékony oktatási tematikánkkal már az első órán garantáljuk a sikerélményt! Sikeres oktatói munkánk hátterében több mint 10 éves oktatási tapasztalat és a folyamatosan bővülő speciális eszközparkunk áll.