RRD dupla - tripla bag

Szörfiskolák

Surf&More szörfiskola

Kellemes hangulatú szörfiskola a déli-part egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton!

Magyar Szörf Akadémia

Magyarország legnevesebb szörfiskolája, a Magyar Szörf Akadémia idén is meghirdeti nyári szörftáborait.

Balatonfenyvesi Szörfiskola

Idén a 17. szezonját kezdi a Balatonfenyvesi Kite- és Windsurf Iskola. Mint minden évben, idén is május 25.-től szeptember 15. -ig, naponta 10 és 18 óra között várjuk a kite- és windsurf-tanfolyamaink iránt érdeklődőket

Sharky Vízi sport Iskola - Vonyarcvashegy

Iskolánk hatodik szezonját kezdi az idén 2011-ben Vonyarcvashegyen a Lidó strandon, a már jól megszokott színvonalas oktatással,és minõségi eszközökkel. Tanfolyamainkat az Osztrák Szörfszövetség (VÖWS) által kiképzett oktatóink vezetik a legmodernebb felszerelésekkel.

Wasserstart sportkör Balatonföldvár

A tíz éve működő Wasserstart Sportkör 2018. júliusától új telephelyen, Balatonszárszó Móricz Zsigmond utcai szabadstrandján található meg, Szárszó központjától néhány száz méterre keletre.

Partivilla Surf Center

A Partvilla Surf Center kiváló lehetőséget kínál mindazok számára, akik igényes helyen kitűnő felszerelésekkel szeretnék szörftudásukat fejleszteni kezdő és haladó szinten egyaránt.

SurfGuru Windsurf School - Zamárdi

Átköltöztünk Zamárdiba!! Oktatás, gyermek táborok, bérlési lehetőség egész nyáron. Hatékony oktatási tematikánkkal már az első órán garantáljuk a sikerélményt! Sikeres oktatói munkánk hátterében több mint 10 éves oktatási tapasztalat és a folyamatosan bővülő speciális eszközparkunk áll.

Viharsarok katamarán és szörf iskola

Vitorlás iskolánk 2010 óta működik Balatonföldváron a Keleti strandon, a Balaton egyik legszebb pontján. Célunk, hogy minél több embernek adhassuk át a vízisportok iránt érzett szenvedélyünket, elsősorban a szeles sportokra koncentrálva.

Marton András - Szörfoktató

Tanulj meg szörfözni akár 2óra alatt Marton András többszörös Magyar Freestyle Szörf bajnoktól! Egyénre szabott magánórák Balatonfűzfőn, illetve szabadon választott helyszíneken a Balaton Keleti medencéjében.

Kite´s Up!

A Kite´s Up! csapatától, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhatod meg a sport rejtelmeit akár a Balatonon akár a nagy vizeken!

No.1 a Velencei-tavon: Surfcore szörfbázis és shop

Szörfoktatás - Szörfbérlés - Szörftárolás - Szörf felszerelések eladása - Stand Up Paddle - Surf Core edzések - Szörfbázis Egyesület - Agárd - Velencei-tó