Lacrosse szélmérő

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

Prolimit Mercury neoprene felső

A Prolimit legminőségibb neoprene anyagából, az ultra-kényelmes, ultra-elasztikus Airflex 550+-ből készült neoprene felső. Ez az anyag több mint 550%-os nyúlásra képes, ennek köszönhetően nem gátol a mozgásban. 2mm vastagság, flatlock konstrukci, jó megjelenés. A ruha alján hurok, mellyel csatlakoztatható a boardshorthoz a felcsúszás elkerülése érdekében.

Rendelhető méretek: L / M / xl

Régi ár: 31 000 Ft     Ár: 23 000 Ft

Helly Hansen Blackline neoprene felső

Kényelmes neoprene felső, mely a norvég nemzeti vitorlás-válogatott együttműködésével lett kifejlesztve. A Blackline neoprene felső mellkasa, és a kezek felső része kiváló vízlepergető mesh neopreneből készült, a legnagyobb felületen pedig ultra-elasztikus lined neoprene került felhasználásra. A 3 mm vastagság elegendő hőt biztosít a hidegebb napokon is. Flatlock varrások, illesztések a kényelemért és a tartósságért.

Rendelhető méretek: M / S / XL / XXL / XXXL

Régi ár: 25 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

O′Neill hammer neoprene felső 1,5 mm

Az O'Neill Hammer széria jellemzői a különleges stílus, tökéletes szabás, maximálisan szabad mozgás, 100% Super Stretch anyagok felhasználásával.

Rendelhető méretek: L / M / XL

Ár: 24 990 Ft

Prolimit Fusion Summer neoprene top SA

Nagyon kényelmes, rugalmas anyagból (Airflex 550+) készült neoprene felső, rövid ujjal. Flatlock varrás, a legjobb minőségű neopreneből, 2mm vastagság. Nagyon kényelmes viselet, nyáron nagyon kellemes viselet minden szeles napon.

Rendelhető méretek: L / M / XL

Régi ár: 23 000 Ft     Ár: 15 900 Ft

O′Neill reactor 1mm neoprene rövid ujjú felső 5081

1mm vastag neoprene felső, mely melegen tart, és óv a nap káros sugaraitól is. Kiváló választás nyári viseletnek, amikor jól jön az 1-2 fok plusz hőmérséklet. Rugalmas és tartós. Boardshort-al neoprene short-al való összekapcsolást biztosító füllel. Ultraflex és fluidlex neoprene anyagok kombinált felhasználásával készült.

Rendelhető méretek: L / L / M / XL / XL

Ár: 19 900 Ft

O′Neill reactor 1,5 mm neoprene hosszú ujjú felső 5080

1,5 mm vastag neoprene felső, mely melegen tart, és óv a nap káros sugaraitól is. Kiváló választás nyári viseletnek, amikor jól jön az 1-2 fok plusz hőmérséklet. Rugalmas és tartós. Boardshort-al neoprene short-al való összekapcsolást biztosító füllel. Ultraflex és fluidlex neoprene anyagok kombinált felhasználásával készült.

Rendelhető méretek: L / L / M / M / XL / XL / XXL / XXL

Ár: 21 990 Ft

NP Rise Neoprene felső

NP Rise 2mm-es neoprene felső, elasztikus, kényelmes anyagból

Rendelhető méretek: L / L / M / M / XL / XL / XXL

Régi ár: 29 900 Ft     Ár: 24 900 Ft

Prolimit First Layer Heat

Ez a bolyhozott belsejű lycra egyszerre két funkciót is betölt:
- véd a káros napsugarak ellen, mint egy hagyományos lycra
- és a speciális belső kiképzésnek köszönhetően melegen is tart. Ez pont ideális hőmérsékletet jelent a nyári napokon is, de ez a lycra tökéletes aláöltöző is, mellyel még melegebbé tehető a neoprene ruhád a hideg őszi, téli napokon.

Rendelhető méretek: S

Ár: 11 000 Ft

O'neill thermo S/S polár lycra

Rövid ujjú thermo lycra, ami véd a nap káros sugarai ellen, és meleg hőérzetet biztosít. Hideg időben aláöltözőként is funkcionálhat neoprene ruha alá. Gyorsan szárad és komfortos viseletet biztosít. - SKIN CANCER FOUNDATION ajánlásával - a káros UV sugarak 99%-át megszűri - a védelem a lycra viselete teljes ideje alatt tart - prémium minőség - szörfösök által tervezett és tesztelt termék

Rendelhető méretek: l

Ár: 11 500 Ft

O'neill thermo L/S polár lycra

Hosszú ujjú thermo lycra, ami véd a nap káros sugarai ellen, és meleg hőérzetet biztosít. Hideg időben aláöltözőként is funkcionálhat neoprene ruha alá. Gyorsan szárad és komfortos viseletet biztosít. - SKIN CANCER FOUNDATION ajánlásával - a káros UV sugarak 99%-át megszűri - a védelem a lycra viselete teljes ideje alatt tart - prémium minőség - szörfösök által tervezett és tesztelt termék

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 14 190 Ft     Ár: 11 990 Ft