Tricktionary III - Minden benne van!

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

Prolimit freemove ülőtrapéz

A Freemove a Prolimit árban legütőképesebb trapéza, miközben a 3D-előreformázott ergonómikus kialakítás, a Prolimit gyorszár ezen a trapézon is megtalálhatók. A trapézkampó az átlagosnál magasabban található, a könnyebb ki-be akasztás érdekében. Emiatt a trapézolást kezdő szörfösöknek is jó választás.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 29 000 Ft     Ár: 22 000 Ft

Prolimit Race ülőtrapéz 2015

A neve mindent elárul, ez a Prolimit 100% kompromisszum mentes race trapéza, minden tekintetben felső-kategóriás darab. Az erőt dupla végződésű trapézkampón adja át, a trapézkampó kényelmes bar-padba van csomagolva. A bar-pad a trapéz két oldalán található résbe csúsztatható, így a trapézkampó bombabiztosan a helyén marad, semmilyen irányba nem fog elmozdulni. A versenyek igénybevételéhez megfelelő kényelem, támasz, erőelosztás, mindenből a legjobb megoldás. Formula-szörfözéshez is ajánlott teherbírás.

Rendelhető méretek: M / S / XL

Régi ár: 45 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

Prolimit Charger ülőtrapéz 2015

A legjobb szlalom-freerace trapéz. Alacsonyabb profil, azoknak a szörfösöknek, akik szeretik a mozgásszabadságot. Erős trapézkampó-stabilitás, a dupla, összesen 4 pontos rögzítésnek köszönhetően, emiatt a vitorla húzóerejének erő-elosztása is jobb.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 39 000 Ft     Ár: 27 500 Ft

Prolimit Freemove ülőtrapéz 2015

A Freemove a Prolimit árban legütőképesebb trapéza, miközben a 3D-előreformázott ergonómikus kialakítás, a Prolimit gyorszár ezen a trapézon is megtalálhatók. A trapézkampó az átlagosnál magasabban található, a könnyebb ki-be akasztás érdekében. Emiatt a trapézolást kezdő szörfösöknek is jó választás.

Rendelhető méretek: L / L / M / M / S

Régi ár: 35 000 Ft     Ár: 25 000 Ft

RRD KR ülőtrapéz

Az RRD KR ülőtrapéz alacsonyan elhelyezkedő kampóval rendelkezik, így a húzóerő jobban a szörfös / kiteszörfös erőközpontjban helyezkedik el. Így csökken a hát alsó részének és a hasizmoknak a terhelése, továbbá megfelelő stabilitást is biztosít, illetve nagyobb erőkifejtésre ad lehetőséget. A trapézt úgy alakították ki, hogy az tökéletesen passzoljon a csípőn akkor, amikor a szörfdeszkán siklunk.

Rendelhető méretek: L / M

Régi ár: 46 000 Ft     Ár: 26 000 Ft

Prolimit Super Cruiser

Super Cruiser mindazoknak, akik a maximális kényelmet keresik. A megszokottól magsabb építésű háttámla biztosítja a komfortot és ergonómiát. Az előformázó technológiának köszönhetően nincs szükség a trapéz"betörésére" az első pillanattól tökéletesen leköveti a testet, így optimális kényelmet és erő eloszlást biztosít. A Prolimittől megszokott csattal oldható comb hevederekkel és gyors oldós négy pontos kampóval, mely tökéletesen elosztja a vitorlából érkező húzóerőt.

Rendelhető méretek: L / M / XL

Régi ár: 43 000 Ft     Ár: 25 000 Ft

Prolimit Rambler ülőtrapéz

A Rambler a prolimit egyik legigényesebb ülőtrapéza, középmagas, nagyon kényelmes háttámasszal. Kampója az alacsony, középmagas pozíciókba állítható. Az integrált 3D párna, a gyorscsat, a duplán, 2x2 irányba állítható kampó-feszesség, a gurtnik igényes elvezetése, mind azt sugallja, hogy ez a világ legkényelmesebb ülőtrapéza.:) Félig kioldható alsó pántjai által nagyon könnyű felvételt biztosít.

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 25 000 Ft     Ár: 19 000 Ft

Naish Pro Seat

A Pro Seat azoknak a ridereknek készült, akik a legjobb erő-elosztású trapézt keresik. A pro seat trapézon annyi állítási lehetőség van hogy nem is gondolnád! A trapézkampót tartó gurtnik négy-négy ponton csatlakoznak a trapéz oldalához, a gurtnikat tartó panelek pedig külön állnak, hogy a trapéz nagyobb mozgásszabadságot biztosítson. A paneleket külön gurtnival közelebb húzhatjuk a trapéz fő-hátsó paneléhez. A hát magasan támasztott, a trapéz belső részében kis párna biztosítja a nagyobb komfortérzetet.

Rendelhető méretek: S

Régi ár: 30 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Naish Kite seat

A jól ismert pro seat trapéz megújult verziója, mely a kezdők legjobb választása!

Rendelhető méretek: M

Régi ár: 32 000 Ft     Ár: 25 000 Ft