RRD dupla - tripla bag

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

RRD Energy deréktrapéz

Igényesen kidolgozott részletek, vastag, kényelmes neoprene borítás, borítás a trapézkampón, ergonómikus kidolgozás.

Rendelhető méretek: L / XL

Régi ár: 44 000 Ft     Ár: 27 500 Ft

RRD EQ-2 deréktrapéz

A klasszikus EQ trapéz utódja. Előre-formált, üvegszálas merevítések, trapézkampó-védő, gyorszár, neoprene élek, full-extrás megoldások.

Rendelhető méretek: L / L / M

Régi ár: 59 000 Ft     Ár: 34 000 Ft

RRD Perfo2 deréktrapéz

Az RRD deréktrapéz sorozatának legnagyobb mozgás-szabadságot biztosító trapéza. Flexibilitás, kényelmes, sok neoprén felület, szép design. Gyors-zár, öntött eva belső rész, trapézkampó-burkolat, széles, elasztikus neoprén öv.

Rendelhető méretek: L / L

Régi ár: 42 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

RRD Energy V3 deréktrapéz

Az Energy trapéz felső kategóriás deréktrapéz, minőségi anyagok felhasználása, precízen megoldott részletek biztosítják a kényelmet. A trapézkampó vastagon be van burkolva, mozgása minimális, ami tovább növeli a komfortot. Az Energy azoknak a szörfösöknek a legjobb választás, akik inkább egyenes testtartással szörföznek.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 55 000 Ft     Ár: 32 000 Ft

RRD The stark V3 trapéz kitesurfre is

All around kiteosok (és szörfösök) részére kezdőtől a haladó szintig mindenkinek ajánlott. Belül puha neoprén anyag biztosítja a kellemes, surlódás mentes maximum szabadságot. Egy nagyon puha és a bőrőn jól csúszó trapézról van szó.

Rendelhető méretek: L / M / XL / XXL

Régi ár: 44 000 Ft     Ár: 29 000 Ft

RRD E-Qlzr deréktrapéz

Minőségi deréktrapéz, kimagasló kényelen, neoprene öv, plusz neoprene szorító fülekkel, kényelmes és tartós DL neoprene élekkel. Öntött külső forma, EVA ergonómikus előre-formázott alak, dupla neoprene öv, gyorszáras kampó, nagy mozgásszabadság.

Rendelhető méretek: S / XS

Régi ár: 49 000 Ft     Ár: 22 000 Ft

RRD Perfo deréktrapéz

Windsurf perfo trapéz: előre-formázott, a háthoz tökéletesen simuló dizájn, beépített, elasztikus övvel - a trapéz ezeknek köszönhetően nem csak kényelmes, hanem garantáltan a helyén is marad. A speciális kialakításnak köszönhetően soha nem fog fájni az oldalad. A trapéz ergonómikus kialakításának köszönhetően nagy mozgásszabadságot biztosít.

Rendelhető méretek: L

Régi ár: 32 000 Ft     Ár: 27 000 Ft

RRD Skin trapéz

A SKIN trapéz a legvékonyabb és a legpuhább az rrd trapéz kollekcióból. Ennek a legkisebb a körvonala, tervezésekor a maximális mozgásszabadságot tartották szem előtt, úgy hogy a hát-támasztás mértéke még mindig kényelmes legyen. Öntött külső forma, EVA alapanyag, dupla neoprene öv, puha neoprene élek.

Rendelhető méretek: XL

Régi ár: 45 000 Ft     Ár: 29 900 Ft