RRD dupla - tripla bag

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Találatok megjelenítése:

Tekknosport vario papucs

Szörf papucs, külső, állítható velcro tépőzárral, az egyszerű állítás érdekében, nagyon nagy intervallumban állítható!

Rendelhető méretek: 1 db

Régi ár: 4 960 Ft     Ár: 3 990 Ft

Dakine Slim papucs

A Dakine papucsoktól megszokott kiemelkedő kényelem alacsony tömeggel, minimális víz-felszívással párosul. Az öntött forma kétféle sűrűségű anyagból, 10 és 15mm vastagság, a szélesség a csavarok áthelyezésével állítható.

Rendelhető méretek: white-blue

Régi ár: 6 000 Ft     Ár: 5 200 Ft

Dakine Primo papucs

A Dakine papucsok híresek a kényelemről. Ezekkel a papucsokkal biztosan nem lesz seb a lábfejeden. A papucsokat belső tépőzárakkal lehet beállítani, szimpla és dupla rögzítés is lehetséges. 7mm vastag neoprene párnázás biztosítja a felső kategóriás kényelmet. Az előre-formázott kialakítás megakadályozza a csavarodást és összenyomódást.

Rendelhető méretek: black

Régi ár: 6 500 Ft     Ár: 5 500 Ft

Mojo Boards papucs

Standard belső állítású papucs, tömege 120g, puha borítás, könnyen hajlítható.

Rendelhető méretek: black

Ár: 4 500 Ft

Dakine Contour papucs

A DAKINE Countour papucs szett újra elérhető. Eleged van a sebes lábfejekből, egy igazán kényelmes, szélesebb, de manőverezésre tökéletes papucsot keresel? A Dakine Contour a piacon létező egyik legkényelmesebb papucs. A papucs belső felületén nincs gyűrődés, így a lábfej-sérüléseknek még kisebb az esélye. Az asszimetrikus kialakításnak köszönhetően a ki-be lépés is könnyebb.

Rendelhető méretek: 3 pcs

Régi ár: 25 000 Ft     Ár: 19 900 Ft

Unifiber ultra light regular papucs

Minden teljesítmény-orientált szörfös számára ajánlott! Ultra könnyű papucsok, akár 450 gramm súly is nyerhető 4 vizes papuccsal összemérve. Erős, merev, és kényelmes, a 3 réteg eva habnak köszönhetően.

Rendelhető méretek: regular

Régi ár: 6 900 Ft     Ár: 4 500 Ft

Unifiber ultra light contour papucs

Minden teljesítmény-orientált szörfös számára ajánlott! Ultra könnyű papucsok, akár 450 gramm súly is nyerhető 4 vizes papuccsal összemérve. Erős, merev, és kényelmes, a 3 réteg eva habnak köszönhetően. A szélesebb (contour) kivitet inkább közepes és nagyobb méretű deszkákhoz ajánljuk.

Rendelhető méretek: contour

Ár: 6 900 Ft