Rodosz 2018

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Webáruház » Windsurf » Vitorla » RRD » RRD Evolution MKVI

RRD Evolution MKVI

6 batten config
RRD Evolution MKVI
5.0 - 5.7 m2
8.0
8.0
RRD Evolution MKVI
RRD Evolution MKVI
evolution X full x-ply

6 batten config

adatok, színek, méretek

Az RRD evolution vitorla újratervezésekor a legfőbb szempontok az alábbiak voltak: legyen a lehető legmodernebb, mindegyik vitorlában a méretéhez legjobban illő extrákkal, és formákkal, de a lényeg maradjon egy: könnyen kezelhető, jó húzóerőt biztosító vitorla legyen, a szörfözés mindeki számára élmény legyen vele.

Az evolution 5 különböző méretben kapható, mellyel a freeride szörfözés minden aspektusát lefedik: 8.0/7.2/6.4/5.7/5.0. Minden méretnek eltérő körvonala és latni konfigurációja van:

8.0: 6 latnis konfiguráció, hosszú kivágás a bumnál, hogy a vitorlát összébb csukott, merevebb bummal lehessen használni. Ez a vitorla közel áll a freerace vitorlákhoz, nagyobb a húzóereje, a végsebessége, de a manőverezhetőség is megmaradt.

7.2: 6 latnis vitorla, közepes méretű kivágással a bumvégnél. Tökéletes egyveleg a gyorsulás, az irányíthatóság és a korai megsiklás között.

6,4: 6 latnis vitorla, kis kivágás a bumnál, itt már nem kritikus a bum mérete. A vitorla nagy széltartományban megtartható, jól manőverezhető, mint egy igazi freeride / bump&jump vitorla, és minden szélben jó gyorsan siklik.

5.7, 5.0: 5 latnis vitorlák, nincs kivágás a bumnál. Itt már jól jön, ha a bum nem túl rövid, ha a szél gyenge, jól jön, ha a hátsó kezedet is húzza a vitorla. Könnyebb, manőverezhetőbb, élénkebb vitorlák, mint a nagyobb méretekben.
 

Méretek / Típusok:
Méret Ár Akciós ár Készlet Info  
7.2 m²  199 000 Ft  99 000 Ft  Azonnal elvihető lila
Szállítás:
Házhozszállítás díja utánvétellel: 1690 Ft
Házhozszállítás díja átutalással: 1390 Ft
Besorolás:
Slalom

Race

Wave

Freeride

Freestyle

Kezdő