Resailcle 3

Windsurf

Technikai ruházat

Stand Up Paddle

ReSailCle tok, tárca

Ruházat

Windfoil

Webáruház » Windsurf » Komplett szörf » Mojo + RRD komplett windSUP és vitorla összeállítás

Mojo + RRD komplett windSUP és vitorla összeállítás

Mojo + RRD komplett windSUP és vitorla összeállítás
Mojo + RRD komplett windSUP és vitorla összeállítás
color options

Mojo + RRD komplett windSUP és vitorla összeállítás

Nagyításhoz kattints a képre

Komplett windsurf összeállítás gyenge szeles szörfözésre, kompakt felfújható deszkával (SUP+Windsurf), és könnyen kezelhető, tartós könnyű RRD Easy Ride vitorlákkal.

A deszka:

A MOJO Air sup - és windsup deszkák a jelenleg elérhető legjobb ár-értékű deszkának számítanak a piacon. A deszka európai tervezésű és európai felügyelet mellett, prémium anyagokkal és technológiával készült.

A MOJO Air SUP minden dimenzójában a legszélesebbkörű felhasználásra lett tervezve. A csomag tartalmaz egy hátizsákként is használható minőségi hordtáskát, egy javító szettet és egy kétutas nagyteljesítményű pumpát is. A wind edition középső szkeg opciójával és árbóctalp rögzítési lehetőségével tökéletes tanuló vagy strand-szörffé változtatható pillanatok alatt, így sokkal többet ki tudsz hozni a SUP deszkádból!

A dropstitch technológiának köszönhetően a deszka kőkeményre fújható, a dupla rétegnek köszönhetően a deszka tartósabb az olcsóbb (illetve sokszor drágább) egy-rétegű SUP deszkáknál.

SurfAIR - kiemelkedő stabilitás és jó fordulékonyság az alacsonyabb vízvonalnak köszönhetően.

Méretek:

9?0" X 33" X 6" / 199 Liter / 275 x 83 x 15 cm
10?0" X 34" X 6" / 249 Liter / 305 x 86 x 15 cm

A vitorla:

Komplett szörf vitorla, RDM EPX árboccal, allítható csatos bummal, felhúzókötéllel, adapteres hosszabbítóval, komplett csomagban. Kiváló választás gyenge szeles szörfözéshez, tanuláshoz, és windsup deszkára is!

Könnyen kezelhető, könnyű, de mégis jól megerősített vitorla, ideális választás teljesen kezdőknek is. A manőverek nagyon gyorsan elasjátíthatók vele, a speciális alsó kialakítás megkönnyíti a kötéllel indulást, az árboc visszafogottabb íve megkönnyíti a riggelést, és a vitorla lehúzását is.

Igazán tartós, mégis könnyű konstrukció: nagy felületén dacron, illetve X-ply erősítéssel ellátott monofilm a biztosíték arra, hogy ez a vitorla gyűri a strapát, és nagyon sokáig működőképes lesz.

 

Méretek / Típusok:
Méret Ár Akciós ár Készlet Info  
4.5 m2 + 199L   355 000 Ft  309 000 Ft  Azonnal elvihető  
5.0 m2 + 199L   365 000 Ft  315 000 Ft  Azonnal elvihető  
5.5 m2 + 199L   368 000 Ft  315 000 Ft  Azonnal elvihető  
Szállítás:
Házhozszállítás díja utánvétellel: 1690 Ft
Házhozszállítás díja átutalással: 1390 Ft