aeron vgrip hybrid

Cikkek / Technika

Elszenesedett rudazat.. Miért Jó a Karbon Árboc és a Karbon Bum?

2006.03.27
0 Hozzászólás

Sokakban él az a tévhit, hogy carbon bumot vagy árbocot elsősorban az alacsony súlya miatt érdemes megvenni. Nos ebben az állításban az "elsősorban" biztos hogy téves, a cikkből megtudjuk miért.

Szörf és Kite Jégen és Vízen

2006.03.09
0 Hozzászólás

Aki még nem látta volna a fókusz jégszörf és jég/víz kite adását, az feltétlen töltse le innen (wmv, 14 mb) !

És a kis hír, ami hozzá tartozik, melyet a néhány napos késés ellenére közzéteszünk, mert ilyenről nem sűrűn hallani:

Szárny a víz alatt

2006.01.29
0 Hozzászólás

Miért jó, hogy a freestyle szkeg rövid és széles, a szlalom szkeg pedig hosszú és vékony? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre próbálunk meg választ adni az alábbi cikkünkben!

Szörfözés a víz fölött - Finfoil

2006.01.14
0 Hozzászólás

A képeket, melyekhez nem kaptunk túl sok magyarázatot sokan nem is értettük. Ezek szerint lehet úgy is szörfözni, hogy a deszka nem is lesz vizes?

Made In Hungary

2006.01.03
0 Hozzászólás

Sokan nem is gondolnák, hogy magyar vonatkozású, csúcsminőséget képviselő termékek is vannak a szörfpiacon. Ha egy szörfös úgy dönt, hogy mindenáron támogatni szeretné a magyar ipart, a felszerelését nagy részben összeállíthatja magyar vonatkozású termékekből is: vásárolhat Hunter vitorlát és Pirate windsurf illetve kitesurf deszkát.

Szörf - Ezermester Magazin 1966

2005.11.01
0 Hozzászólás

Gondolom sokan emlékeztek fiatalabb éveinket megmételyezo, apákat és fiúkat a satupad mellé szögezo folyóiratra, az Ezermesterre.

A világ leggyorsabb szörfvitorlája

2005.05.30
0 Hozzászólás

A világ leggyorsabb szörfösei eredményeiket nem csak maguknak köszönhetik, szinte mindegyikük mögött ott áll egy tehetséges vitorlatervező is. Tavaly Decemberben Dan Kaseler egy gyakorlatilag kipróbálatlan prototípus vitorlát adott át az ír Finian Maynardnak.

A Mistral One Design olimpiai pályafutása véget ért

2004.11.16
0 Hozzászólás

Elbúcsúzott a Mistral One Design az Olimpiáktól! A Neil Pryde RS:X a 2008-as pekingi olimpia új szörfosztálya! Véget ért Koppenhágában a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (ISAF) konferenciája, melyen kijelölték az elkövetkező 4 év olimpiai vitorlás osztályait.