Tricktionary III - Minden benne van!

Cikkek / Technika

Made In Hungary

2006.01.03
0 Hozzászólás

Sokan nem is gondolnák, hogy magyar vonatkozású, csúcsminőséget képviselő termékek is vannak a szörfpiacon. Ha egy szörfös úgy dönt, hogy mindenáron támogatni szeretné a magyar ipart, a felszerelését nagy részben összeállíthatja magyar vonatkozású termékekből is: vásárolhat Hunter vitorlát és Pirate windsurf illetve kitesurf deszkát.

Szörf - Ezermester Magazin 1966

2005.11.01
0 Hozzászólás

Gondolom sokan emlékeztek fiatalabb éveinket megmételyezo, apákat és fiúkat a satupad mellé szögezo folyóiratra, az Ezermesterre.

A világ leggyorsabb szörfvitorlája

2005.05.30
0 Hozzászólás

A világ leggyorsabb szörfösei eredményeiket nem csak maguknak köszönhetik, szinte mindegyikük mögött ott áll egy tehetséges vitorlatervező is. Tavaly Decemberben Dan Kaseler egy gyakorlatilag kipróbálatlan prototípus vitorlát adott át az ír Finian Maynardnak.

A Mistral One Design olimpiai pályafutása véget ért

2004.11.16
0 Hozzászólás

Elbúcsúzott a Mistral One Design az Olimpiáktól! A Neil Pryde RS:X a 2008-as pekingi olimpia új szörfosztálya! Véget ért Koppenhágában a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (ISAF) konferenciája, melyen kijelölték az elkövetkező 4 év olimpiai vitorlás osztályait.

Windsurfing.hu - Ezermester Magazin :)

2004.01.23
0 Hozzászólás

A Balaton felolvadásától a legfrissebb adatok (www.met.hu) szerint nem nagyon kell félni..

Jégszörfözés itthon és külföldön - A szörfözés jégkorszaka

2004.01.17
0 Hozzászólás

Charles Chepregi (csak nem „csepregi”?) 1985-ben pattant először windszörfre és annyira megszerette ezt a sportot, hogy a szezon végén egy olyan sporteszköz-találmányon kezdte törni a fejét, amellyel egy hagyományos rig segítségével, havon és jégen egyaránt lehet szörfözni.

Az Őrült spin-out

2003.09.05
0 Hozzászólás

Az amerikai szlengben maga a szó „spin-out”, kitörést, kifordulást, kifordítást jelent. A kifejezés a funboardok kialakulásával egy időben, a 80-as évek elején került a szörfösök szótárába.

Gyárlátogatás a Boards and More-nál

2003.08.06
0 Hozzászólás

Az örök kérdés: F2,Fanatic,Mistral . Melyik a jobb. Ezeket a képeket a Boards and More cégnél készítettük. Jól látszik, hogy ugyanabban a gyárban készül mind a három márka. Mivel a technológia szükségszerûen azonos, a kérdes tehát csak az, hogy melyik shape (forma) a jobb. Erre pedig józanul csak azt lehet válaszolni, hogy izlés illetve felhasználás dolga.