Tricktionary III - Minden benne van!

Cikkek / Technika

Munkában a feltaláló

2007.08.28
0 Hozzászólás

2007. Május 21.-én volt pontosan 40 éves a windsurf, Jim Drake ezen a napon tette meg első métereit a világ első vitorlával felszerelt szörfdeszkáján a kaliforniai Jamaica Bay vizén. Az első próbálkozásokról 1967-ben készült egy videófelvétel is, mely az évforduló alkalmából közétételre került az interneten.

Szörfös befektetési tanácsadás

2007.06.23
0 Hozzászólás

Vízi járművet vásárolni nem egyszerű dolog, a családi költségvetést általában jelentősen megterheli, költséges a fenntartása, ezért a jó döntés érdekében nagyon fontos, hogy mindent alaposan átgondolva rangsoroljuk igényeinket, és hogy maximális információt szerezzünk a kiválasztott hajóról.

EZZY Magyarországon

2007.06.06
0 Hozzászólás

A világ talán legerősebb vitorlái végre a hazai vizeken is egyre gyakrabban lesznek láthatóak. Az EZZY vitorlák méltán lettek híresek a kiemelkedő gyártási minőségről és a hosszú élettartamról.

Ha törik, ha szakad

2007.05.30
0 Hozzászólás

Saját problémáim miatt végigböngésztem az internetet, illetve néhány megoldást ki is próbáltam. Nem lehetetlen feladat az otthoni szervízelés! Különösen a www.boardlady.com oldalt ajánlom, személyesen – emailben- is segítőkész a hölgy.

A vitorla javításáról

2007.05.10
0 Hozzászólás

Mikor elült a tornádó, és a legtöbb szörfösnek már csak egy szép emlék az előző big day, akkor élénkülnek meg nálam a telefonhívások - fölrakta a szél a kerítésre, átfejeltem, beleestem a trapéz kampóval, kapkodtam a szereléssel és átment az árboc - Sok vitorla nem ússza meg ezeket a napokat, és a varrógép alatt kötnek ki.

Szabványosított mérések

2006.12.11
0 Hozzászólás

Veled is előfordult már, hogy a vitorla összeszerelésekor beállítottad a bumot a vitorlán megadott hosszra és mégis rövidnek bizonyult?

A Freestyle Felszerelés

2006.07.02
0 Hozzászólás

A Freestyle története a korai 80-as évekbe nyúlik vissza, amikor a mai szemmel igen nehéz, hosszú szörfdeszkákkal, és erős szélben instabil, latni nélküli, háromszög alakú vitorlákkal szörfözött mindenki.

A Formula Windsurfing felszerelés

2006.04.10
0 Hozzászólás

Sokan nem tudják mi a különbség a freestyle / freeride / wave / szlalom és formula windsurfing felszerelések között. Hogy segítsünk a különbségek megértésében, külön cikkeket szentelünk minden kategóriának. Első bemutatónk a formula windsurfing felszerelésről szól.