Cikkek / Szeles helyek


Nagyobb térképre váltás

Fuerteventura - úti beszámoló

2004.04.28
0 Hozzászólás

2003 októberében utaztunk Fuerteventurára, egy hétre. A társaság a családom (feleség, 15 éves András fiam, 4 hónapos Lisa lányom) és a feleségem szülei. Bécsből repültünk, mert az volt olcsó és közvetlen járat.

The Search Surf Project - Rejtőző hullámok nyomában 2.

2004.03.24
0 Hozzászólás

Lassan harmadik éve indult a Search Surf Project néven ismeretes szörfös médiaesemény. A vállalkozás célja szerint olyan, eddig ismeretlen szörfös helyeket kívánnak felfedezni, és megismertetni a nagyobb nyilvánossággal a résztvevők, amelyeket eddig titok övezett még a legszűkebb berkekben is. Íme az összefoglaló Tristan Boxford tollából…

Egy hét DAHAB-on, 2004 február

2004.03.17
0 Hozzászólás

Mohamedtől el voltunk ájulva. A legbarátságosabb és legodaadóbb pincér akivel valaha is talakoztunk. Ő segített átvészelni a szélmentes órákat a Sish Kebab és Falafel-jével (persze szigorúan dupla sültkrumplival saláta nélkül), valamint az elmaradhatatlan red tea (hibiszkusz), vagy beduin (hagyományos) teájával.

El Yaque - ″Margitsziget″

2004.03.05
0 Hozzászólás

Normál viszonyok között a szél már reggel rendesen fújt, majd kicsit gyengült, déltől újra erősödött és 5-ig, 6-ig abba sem hagyta. A hullámok inkább délkeletről jöttek és ahol a víz mélyülni kezdett, ott pár száz méter szélességben nagyon összetörtek és rendezetlenné váltak.

The Search Surf Project - Rejtőző hullámok nyomában

2003.12.03
0 Hozzászólás

Lassan harmadik éve indult a Search Surf Project néven ismeretes szörfös médiaesemény. A vállalkozás célja szerint olyan, eddig ismeretlen szörfös helyeket kívánnak felfedezni, és megismertetni a nagyobb nyilvánossággal a résztvevők, amelyeket titok övezett még a legszűkebb berkekben is.

Egy titkos ″spot″ - Milos

2003.11.29
0 Hozzászólás

Egyszer volt, hol nem volt egy csúnya vulkán, melynek a kráterja egyszer csak felrobbant.. így kialakitva egy kb.30 km átmérőjű szigetet, közepén egy Velencei tó méretű dühöngő résszel.

Pozo Izquierdo - Gran Canaria

2003.09.17
0 Hozzászólás

Björn Dunkerbeck, 33 -szoros összetett PWA világbajnok (és még sorolhatnánk..) jóvoltából sorozatot indítunk, melyben bemutatjuk az otthonában, Gran Canarián található legjobb szeles helyeket. Első állomásunk a talán a legismertebbnek tartott Pozo Izquierdo!

BOL- Horvátország

2003.08.27
0 Hozzászólás

A Windsurfing.hu stábja idén a Horvátországi BOL-t választotta ki úticélként. Még az indulás pillanatában sem tudtuk, hogy tulajdonképpen hova is indulunk. Én még a térképen sem néztem meg a szóba jöhető helyeket (Viganj, vagy Bol..) Szerencsére az utolsó pillanatban valaki segített némi tanáccsal a hely kiválasztásában: "Bol ugyanazt tudja mint Viganj, csak ott élet is van"..