RRD dupla - tripla bag

Cikkek / E-bolt hírek

Karácsonyi ajánlatok szörfösöknek

2008.12.03
0 Hozzászólás

Kedves Anyukák, Apukák, Barátnők, Nagymamák, Nagypapák, Testvérek, Barátok! Ez a cikk nektek szól! Minden bizonnyal hosszú órákat töltöttetek azzal, hogy kitaláljátok mit kapjon kedves szörfös rokonotok / ismerősötök / barátotok karácsonyra. Jó hír, hogy többet ezen nem kell gondolkodni, íme néhány kedvező karácsonyi ajánlat:

Megjelent a Tricktionary II

2008.09.05
0 Hozzászólás

Megjelent a Tricktionary szörfös biblia második átdolgozott, kibővített kiadása.

Moments DVD

2008.04.07
0 Hozzászólás

Lars Petersen legújabb videója, mely ezúttal nem oktatásról szól. Látványos képek, akció a világ minden tájáról!

Fantasztikus akció fanatikus fanaticosoknak

2008.03.15
0 Hozzászólás

Fanatikus Fanaticosok figyelem! Most akár az idei, akár a 2007-es kifutó Fanatic deszkákhoz kedvezményes áron juthatsz hozzá!

Neoprene kiárusítás a Windsurfing.hu-n!

2008.02.13
0 Hozzászólás

Január, február, itt a nyár!! Na persze azért ha jobban belegondolunk, addig még mindig legalább három hónapot várni kell. Pedig a szörfszezon igazából már el is kezdődött: a tavak már az ideális halmazállapotban várják a szörfösöket, az egyetlen visszatartó erő a hideg maradt..

The Windsurfing Movie

2007.11.22
0 Hozzászólás

A Johnny Decesare, Jace Panebianco nevével fémjelzett film forgatását néhány szóban a következőképpen lehetne jellemezni: három évig dolgoztak rajta, igen változatosak a helyszínek hiszen a videó forgatásához 9 országba utaztak el, 30 órát dolgoztak helikopterrel, az egész filmet látványos minőségben, a legprofibb eszközökkel vették fel.

Flashback DVD

2007.06.21
0 Hozzászólás

A világ legjobb szörföseinek életútja röviden: 1. deszkára állás 2. első freestyle manőverek már a második napon, 3. első világbajnoki cím 17 évesen, 4. további világbajnoki címek, 5. saját sztárvideó. Ez majdnem így megtörtént már Robby Naish-el, Björn Dunkerbeck-el, Jason Polakow-al, Josh Stone-nal, s most az egyik legfiatalabb, már talán legenda szintet is elért rider, Ricardo Campello is közéjük léphetett.

A Windsurf Europe legfissebb számai megrendelhetők

2007.06.02
0 Hozzászólás

Rossz ránézni a gurura.. A közeljövőre semmi bíztatót nem ígér. Szél hiányában kénytelenek vagyunk más elfoglaltság után nézni, illetve ha gyakorlatban nem, azért fejben fejlődhetünk.