aeron vgrip hybrid

Grubby-kicsit más szemszögből

2012.06.02
1 Hozzászólás

Hiányzik még valami a tökéletes Grubbyhez? Slajder doktor segít, részletes, elemzős manőver-leírás videókkal.

Manőverek: Flaka

2011.05.11
1 Hozzászólás

A szörfös trükk-arzenál egyik legfaramucibb és mégis legegyszerűbb ugrása a flaka. Horányi-Névy András most elárulja mi a titok nyitja :)

Spock suli - Jandl Norbi

2011.04.07
0 Hozzászólás

Josh Stone a Spock-kal forradalmasította a freestyle-t és az egész windsurf sportot is. Ezt neked is ki kell próbálni!

Rakjuk össze - A Grubby Jandl Norbitól

2010.03.31
0 Hozzászólás

Miután megnéztem videón, hogyan kellene a grubbyt ugrani, nagy meglepetésemre, elsőre sikerült. Fülig ért a szám! Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy utána eltartott egy ideig, amíg újra összejött.

Karácsonyi loop-lecke

2009.12.23
0 Hozzászólás

Esik a hó, hideg van, a tavak is befagynak lassan. Szörfözni itthon egyre nehezebb, viszont karácsonykor több idő marad arra, hogy fejben összerakd a trükköket. Hogy ne feledkezz meg legkedvesebb sportodról még a nagy karácsony előtti nyüzsgés közepette sem, fogadd el tőlünk illetve Jandl - Scoop - Norbitól karácsonyra ezt a loop-oktató videót.

Rakjuk össze - a szörf alkotórészei

2009.10.03
0 Hozzászólás

A Koson megrendezett szörftáborok házigazdái, Jandl Kriszta és Norbert összeállítottak egy videó-sorozatot, mely már a teljesen kezdő szinttől jól jön minden a sport iránt érdeklődőnek. Ezentúl a Windsurfing.hu -n is közöljük az epizódokat.

Manőverek: Ponch

2008.10.13
0 Hozzászólás

A ponch nem mai manőver, mégis, látványossága miatt ma is az egyik legtöbbet látott trükk különböző versenyeken. Feltalálója, Kevin Ponichtera, a Hawaii-i lokál waverider úgy gondolta, hogy a goiter nevű, cseppet sem egyszerű wave ugrást átülteti sima vízre.

Manőverek: Shove-it

2008.05.24
0 Hozzászólás

A Shove it azon manőverek közé tartozik, amik sima vízről és árboc magas hullámról is elugorhatóak. A trükk már nem tartozik igazán a new school manőverek közé, de fontos például a shaka-hoz, ami már az új kapukat nyitogatta a közelmúltban Ricardo Campello által.