Lacrosse szélmérő

Új power-freestyle manőver: Surf&More

2017.07.24
3 Hozzászólás

Végre itt az első magyar vonatkozású combo power-manőver, a fonyódligeti Surf&More szörföseinek köszönhetően így hazánk is büszkén felveheti a versenyt a PWA világkupa legjobb ridereivel.

Szlalom tippek a bajnoktól - HUN5

2013.01.08
0 Hozzászólás

Dr. Molnár Ákos az egyik legtapasztaltabb magyar szörfversenyző. A versenyzésről kértünk tőle néhány tanácsot, tippet.

Hö! Kacsa! - Duckjibe leírás

2012.08.13
1 Hozzászólás

A duckjibe talán az első trükk, amit a nélkülözhetetlen manőverek - (siklás, wasserstart, jibe) után sokszor elsőként tanul a szörfös, ha a sebességen kívül egy kicsit más is érdekli.

Manőverek: Gecko

2005.11.09
0 Hozzászólás

Mikor először megláttam, elállt a szavam. Viganjban láttam Ziga Hrcektől, aki télen Bonairen edzett, ahol fiatal kora ellenére a manőver atyjaként ismert Kiri Thobetől leshette el azt a kápráztató kisszeles, de nem egyszerű trükköt.

Manőverek: Duck Tack

2005.10.20
0 Hozzászólás

A manőverek királynőjeként is emlegetett duck tack sokak szerint a legnehezebb siklómanőver. Sajnos ezt az oldschool fordulót keveset látni hazai vizeken, pedig a fordulás közben eldobott, előtted lebegő, majd az új oldalon visszatérő vitorla élményét mindenkinek át kellene élnie.

Monkey Duckjibe

2005.09.03
0 Hozzászólás

A monkey duck jibe,látványos show-ja az alap freestyle manővereknek, elsajátításához elegendő két heti nyaralás, kitartó gyakorlással.

Tanuld meg te is a Volcant!

2005.03.29
0 Hozzászólás

A volcan a sliding freestyle egyik alap manővere, amiből majd később lehet tovább lépni még komolyabb manőverekre, mint pl a spock, grubby, stb.

Aerial Jibe

2004.06.25
0 Hozzászólás

A Windsurfing.hu ezentúl rendszeresen jelentkezik manőver-leírásokkal is. Első leírásunk az aerial jiberól szól. A mai előadó Marton Andris (alias KisBandi), 2003.-mas Let's Go Freestyle bajnok. A képeken Lars Petersen, a Free Your Mind oktató videó főszereplője és alkotója mutatja a manővert.