Sika Vulkán Kupa 2010- beszámoló

klikk ide!!
A fiatalok
klikk ide!!
Gádorfalvi Áron
klikk ide!!
Molnár Ákos az élen
klikk ide!!
Utassy Loránd az élen
klikk ide!!
klikk ide!!

A 2010. esztendőben a június 12-13.-i hétvégén rendezte meg a Magyar Szörf Bajnokság 5. fordulóját a Badacsonytomaji Szörfklub és a Magyar Szörf Szövetség együttes erővel, az egyik legszebb tanúhegyünk lába előtt.

Az időjárás kedvében járt a versenyzőknek és a szép számú szurkolóseregnek egyaránt, ragyogó napsütés és 2-5 bft nagyságú szél kíséretében az összes tervezett futam 4+3 bontásban lement, miden idők legklasszabb Vulkán Kupáján. A versenyre rekord számú 33 + 1 nevezés érkezett, a verseny után pedig elkönyvelhettük, hogy: 1. a változatosság gyönyörködtet -szombaton déli, vasárnap északi szélben zajlott a verseny, 2. a +1 versenyző Horányi-Névy András lenyűgöző Freestyle bemutatót adott, 3. hogy bár a partról nem mindig lehetett kivenni, hogy melyik versenyző hányadik helyen áll, Dj. Lay-osh és Dj. Flagello gondoskodott a szurkolók lelki egyensúlyáról.

4. a papírforma mindegyik osztályban érvényesült, az esélyesek nem remegtek meg és simán hozták az első helyet: az olimpiai osztályban Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron, a Raceboradban Utassy Lodi, a Raceboard juniorban Nikl András, a Formulában dr. Molnár Ákos, a Sportosztályban pedig a hazai pályán versenyző Bóna Péter és Burián Orsolya.

Ezek után az eredmények: Klikk ide >>

Köszönetünket fejezzük ki, hogy a 2010. évi Sika Vulkán Kupa megrendezéséhez különösen hozzájárultak:

Sika Hungária Kft., FHB Bank, Badacsonytomaj Önkormányzata, Borbarátok Étterem, Badacsonytomaji Szörfklub, Magyar Szörf Akadémia, Magyar Szörf Szövetség, BIC Windsurfing, windsurfing.hu, Szeremley Pincészet, SharePoint, RealCom, Laposa Pincészet, Sárossi Fogászat, badacsony.hu

u.i: 1966-os angliai labdarúgó VB után a 2010-es badacsonytomaji szörf OB futamon is eltulajdonították a győzteseknek járó kupát, de a tudomány jelenlegi álláspontja szerint hamarosan meglesznek!

Jó szelet!

Kruchina Károly, Utassy Lodi, Nagy Bence

A rendezvény fő támogatója:


Sika Hungária Kft / FHB Bank / Badacsonytomaj város önkormányzata

A rendező Badacsonytomaji Szörfklub honlapja: www.surfomania.hu/
Képek: Horányi-Névy András
További képek a versenyről itt >>

rrd closeout 468

Cimkék

Vulkán kupa    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:65836

Írd ide az ellenörző számot: