Tricktionary III - Minden benne van!

Msza Kupa Balatonfűzfő 2010 - Beszámoló

A június 5-6-i hétvégén megrendezésre került a balatonfűzfői BS kikötőben a 2010-es MSZA Kupa. A szombati szélviszonyok a versenyzők gyenge szeles tudását tették próbára, és a népes mezőny óriási pumpálás közepette vette a bójákat, és igyekezett elsőként átérni a célvonalon. A versenyosztályok közül a Raceboard Classic, a Raceboard Junior, az RS:X női és férfi kerültek megrendezésre. A férfiaknál a rutinos Körtvélyesi Miklós haladt át elsőként a célvonalon, a hölgyek közül pedig Detre Dia olimpikonunk bizonyult a leggyorsabbnak.

A szombati délután külön meglepetéssel szolgált a nézőknek, hiszen elrajtolt a funstyle verseny is, ahol a 13 nevezett versenyző egyénileg vagy párosban deszkára pattant, és jobbnál jobb jelmezekben mutatta be kisszeles freestyle tudását a zsűrinek. A kézenállások és vitorlapörgetések már nem voltak elegendőek a győzelemre, a diadalmaskodó Utassy-Nikl páros még bumra mászást is bemutatott a siker érdekében.

A verseny második napján sajnos nem sikerült érvényes futamot rendezni, így az első nap eredményei szolgáltatták egyben a végeredményt. Köszönjük a résztvevőknek és a szponzoroknak, hogy lehetővé tették idén is egy sikeres rendezvény lebonyolítását.

A verseny eredményei (excel file) >>

Fotók: Horányi-Névy András
További fotók a versenyről >>

Neoprene kesztyű

Cimkék

Raceboard     RS:X    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:25127

Írd ide az ellenörző számot: