RRD c80 RDM mast

Fagor Speed II. Forduló, 2009 - beszámoló

Regisztráció
Versenyben
Egy kis vax jól jöhet
Full Speed

A hétvégén ismét ellepték a Velencei-tó vizét a száguldó szörfösök, sistergő szkegek és pattanásig feszült vitorlák, egy újabb Fagor Speed verseny, ezúttal a 2009-es második forduló.

A szél szokás szerint megérkezett szombat-vasárnapra, mintha az égiek is kíváncsian, popcornt ropogtatva szemlélnék a magyar sebességi szörfösök heroikus küzdelmét, és hidegfrontot küldve gondoskodtak volna megfelelő szórakoztatásukról. A parton lázas készülődés, GPS-s osztás, és adrenalinkipárolgások közepette vízre száltak profik és amatőrök egyránt, hogy eldöntsék, ki a tó leggyorsabbja. Az előző versenyen Tóth Etre által felállított rekordot ugyan nem sikerült megdönteni, de a mostani eredmények is igazán figyelemre méltóak, ráadásul többen is átlépték az itthoni, pöffös szelekhez képest kiválónak számító 60 km/h-s álomhatárt.

A fordulót a sokszoros magyar bajnok Koszti Gábor nyerte, meggyőző előnnyel a második helyezett Tóth Etre előtt. A harmadik helyre Gran Canaria réme, az újabban speed babérokra törő Torma János került, épphogy lecsúszva a 60-as határról. A legjobb amatőr, Koppa Pál 59.4-es eredménye is dicséretre méltó, pláne a sebességet nehezítő, Velencei-tavi hullámzást figyelembe véve. Gratulálunk a versenyzőknek, köszönjük a támogatást a verseny szponzorainak!

Az eredmények letöltéséhez kattints ide >>

Neoprene kesztyű

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:23690

Írd ide az ellenörző számot: