RRD c80 RDM mast

Füredi verseny beszámoló

Móni
Sasi
Sony

Hétvégén (június 9-10.) megrendezésre került a Magyar Bajnokság pályaversenyének 3. fordulója. A helyszín ismét Balatonfüred, a szövetség telephelye volt.
A szombati napon sajnos az időjárás nem kedvezett, gyönyörűen sütött a nap, de a szél csak fél 6-ra jött meg, így végül hivatalos futamra nem került sor (köszönjük Mihály Lacinak), de egy jót szörfözött a csapat.

Vasárnap már nagyobb szerencsénk volt, így 3 vízre szállás mellett 5 futamot sikerült megrendezni a Raceboard osztályoknak. Detre Didó, Gádorfalvi Áron és Varga Gábor a ciprusi EB-n versenyeztek a hétvégén, de Erdélyi Istvánnak (HUN-66) Tölgyesy Csaba (HUN-96) személyében megérkezett új ellenfele, így nagy csata volt a fiúk között. Az RS:X-es lányok csak hárman voltak, de között is komoly harc alakult ki az első helyért.

A Raceboard classic osztály is sok meglepetést hozott, Szontagh András (HUN-57) nyerte meg a versenyt, Körte Mikit (HUN-28) és Kósa Danit (HUN-43) megelőzve.

Körtvélyesi István (Miki bácsi) Sport osztályban minden futamot megnyert, majd még egy kört megtett a mezőnnyel, hogy a futamok közt ne unatkozzon.

Reméljük a következő verseny szélben gazdagabb lesz, addig is mindenkinek jó szörfözést! Találkozunk Györökön!

A verseny eredményei letölthetők innen (Excel file)

MSZSZ

shallow rider 468x120

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:66865

Írd ide az ellenörző számot: