RRD dupla - tripla bag

Magyar Bajnokság I. Forduló

Rajt elõtt

Cholnoky Sára

Detre Dia

Férfi nyertesek

Az elmúlt hétvégén megkezdõdött a nyolc fordulósra tervezett Magyar Bajnoki pályaverseny sorozata Balatonfüreden a szövetség tervezett telephelyén. Sajnos itt jegyzem meg, hogy az edzõtáborok és a versenyek idõpontja a telepen még nincs véglegesítve, mert az ígéretekkel ellentétben még nem sikerült megegyezni a telep jövõjérõl, használatáról.

Itt újra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szállás igényeket jóval a verseny elõtt e-mailben jelezzétek (1 hét minimum)!

Az elõrejelzésekkel ellentétben nagyon sikeres versenyt tudtunk rendezni szlovén (Aljas) és ausztrál (Tibi) versenyzõk részvételével. A raceboard osztályoknak 7 futamot bonyolítottunk 6-10 csomós szélben, sajnos a nyílt osztálynak épp hogy egy rövidített futamot sikerült kipréselni a szélbõl. A rossz elõrejelzések miatt sokan el sem jöttek a regattára, hiszen esõben és szélcsendben nem volt kedvük a parton ücsörögni... Az eredmények tekintetében meglepetések nem születtek, talán annyi, hogy Tölgyesy Csaba nyerte az utánpótlás osztályt megelõzve a tavalyi magyar bajnok Kósa Dánielt. És még egy jó hír, hogy bõvült nõi RS-X csapatunk is Cholnoky Sára személyében, aki egész ügyesen vette fel a harcot a hölgyek mezõnyében.

A végeredmények letöltéséhez klikk ide!! (Excel)

Ferenczy Tibor Gádorfalvi Áron
rrd closeout 468

Cimkék

RS:X    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:37527

Írd ide az ellenörző számot: