RRD dupla - tripla bag

Évadnyitó szörfmajális Gárdonyban!

Glofák és Pártos versenyben

Pártos György Hun16

Freestyle futam

Családi Windskate

A szombati kipakolás és majális feeling is azt bizonyította, hogy nagyon fincsi kis versenynek nézünk elébe. A Petrocelli beach igényes vendéglője meggyőző mennyiségű és méretű szendviccsel és kávéval kényeztetett minden szorgosan pakoló szörföst és így bizony a hangulat a legendás időket idézte. A délután során Rádóczy Barna zéró szélben is hihetetlen trükköket mutatott a windskate rajongóknak, akik kellő tisztelettel bámulták a mester minden trükkjét.
Barna nem volt fukar a tanácsokkal, remek kis műhelymunka alakult ki a mindig vidám windskater vezetésével. Torma Johnny is osztott az észből és tudásból bőven, rengeteg kérdésre válaszolt, ami mind azt jelzi, hogy komoly az utánpótlás érdeklődése. Johnny freestyle és vawe tanácsadásáért sokan voltak hálásak. Jó érzés volt látni, hogy mennyire összebarátkoztak az emberek a nap végére és az esti bográcsozás mellett elkortyolt több üveg bor hosszú éjszakát garantált a közönségnek és versenyzőknek egyaránt.
Volt miről beszélni aznap este. A háttérben Céé a legjobb amatőr dj lendületes muzsikával igyekezett pótolni az örömöket, amit a szélben elég gyenge naptól nem kaptunk meg. Ritmusai miatt másnap senki sem tudott halat fogni a tóban, de szerintünk ez nem volt nagy ár, a szórakozásért.

Vasárnap

A jó szél sok embert vonzott a versenyre. A formulások és a szlalomosok egymás kezébe adták a gps-eket és nagy volt a nyüzsgés a tavon. Meglepő módon az Animal freestyle verseny indulói nem találták meg a számításaikat, az ő versenyük egy későbbi időpontra halasztódott el. A többszörös országos bajnok Glofák Olivér eszelősen gyors volt, mint mindig és sok új arc jelent meg az idei F2, North Sails és Fanatic tesztre, ahol Petike és Andor Laca oktatta a szörfös tanoncokat. Öcsi végre némi friss levegőt is szívhatott a parton és az Orbán téri munkáshétköznapok után kiteológiai eligazításával ügyesen állta az érdeklődők ostromát. Jó sodrásban volt, bár a kelleténél többet füstölgött ugyan, de ez nem hátráltatta a lelkesedésében. A speed verseny névadója a Porsche Pest által kiállított Seat Altea XL mindenki megbámulta és sokan elvitték volna magukkal. Hálásak vagyunk a Porsche Pest, Fagor Magyarország és Petrocelli Beach bőkezű támogatásáért. A verseny magas szintű szakmai színvonalát a Magyar Szörf Szövetség garantálta, amiért nekik is köszönetet mondunk.
Ha nem voltál ott, sajnálhatod. Az eredményekről pedig az alábbiakban olvashatsz.

A verseny végeredménye

Fotók: S.Tóth László
Családi Windskate: TandT

További képek a galériában!

shallow rider 468x120

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:52847

Írd ide az ellenörző számot: