aeron vgrip hybrid

Cikkek / Friss hírek

Windsurf - Ablak / ismeretterjesztő videó az árbocokról

A Windsurfing.hu és a Surf&More szörfiskola legújabb "fejlesztése", hogy a sokszor ismétlődő kérdések megválaszolására ismeretterjesztő videókat teszünk közzé.

A 80-as 90-es évek régi betelefonálós-kérdezős műsorai is eszünkbe jutottak, és pár dolgot átvettünk belőlük. A szenzációs főcímen és zenén kívül például azt, hogy bárki kérdezhet, mi megpróbálunk válaszolni. A következő videó témája még nem dőlt el, ha úgy gondolod van egy jó kérdésed, ne habozz, tedd fel: info@windsurfing.hu

Első videónk az árbocokról szól, a témában egyébként egy nagyon részletes cikk már megjelent több mint 10 évvel ezelőtt, de minden pontjában aktuális még ma is, íme:

Elszenesedett rudazat.. Miért Jó a Karbon Árboc és a Karbon Bum?

 

 

Neoprene kesztyű

Hozzászólások

vau1111, 2018.08.10 12:30:20

Javítási kísérlet, csak mert megütötte nagyon a fülemet az "epoxy szál" kifejezés, lásd. 6:50. Bár a hagyományos, régi árbocokat hajlamosak vagyunk epoxy árbocnak hívni, az helyesebben inkább üvegárboc. Az epoxy az a műgyanta, ami összefogja az árbocot, nem szálas, hanem ragasztóanyag. A videóban az adott helyen szénszál vs. üvegszál kéne szerepeljen. Bocs Matto, tudom hogy ez neked nem újdonság, és a videó láthatóan improvizációs alapon készült, csak sajnos belekerült ez a helytelen megnevezés.

neomobil, 2018.08.10 22:09:35

Nagyon jó ötlet ez a videózás. Könnyebb mint megírni és megnézni is egyszerűbb mint elolvasni. A spotleírásoknál is jó lenne ilyesmi.

Matto, 2018.08.11 14:32:14

Szia vau1111 igazad van, ezentúl üvegszálat mondok! Igen, improvizációs alapon készült kár lenne tagadni :)) Spotleírásokra is jó ötlet lehet.

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:76421

Írd ide az ellenörző számot: