aeron vgrip hybrid

Cikkek / Friss hírek

Utazz velünk Rodoszra szeptemberben!

Most akár a lenti árnál olcsóbban 500-550 EUR-ért is kifogható az utazás, jelentkezz a részletekért! info@windsurfing.hu

***

A nagy érdeklődés miatt már most jelentkezz, ha velünk tartanál! 40% előleggel jelentkezhetsz, ha közbejön valami, 2 hónappal az utazás előttig minimális kötbér mellett le is mondhatod a túrát.

A túra ára szállással, repjeggyel, illetékekkel 600 EUR! A repülőjegyek száma ezen az áron nagyon limitált.

Nem túlzás azt állítani, hogy Prasonisi Európa egyik legjobb windsurf spotja, aki járt már itt, az biztosan visszatért már többször is. Egy vékony földnyelvnek köszönhetően egy helyen a hullámos, és a sima víz kedvelői is megtalálják a számításukat. A szél kiszámítható, egyenletes, mintha egy óriási hajszárítóból jönne, a víz meleg, a nap pedig rendesen süt, a távolság Budapestről nagyjából 2 óra, egyszóval minden optimális. Prasonisi kiváló adottságokkal rendelkezik, ezért tudásszinttől függetlenül mindenkinek garantált a sikerélmény!

Videókat a cikk alján találsz, ez pedig egy spot-leírás 2006-ból >>

A Surf&More szörfiskola hazai árakon, magyar nyelven szörf-oktatást is biztosít!

Időpontok:

2018. szeptember 6-13.

Szállás, ellátás, utazás, árak:

Az apartmanok Kattaviaban, Prassonisitől 10 percre, a legközelebbi településen találhatók, így minimális autózással elérheted a spot-ot!

Mivel a repülőjegyek és a szobák száma limitált, érdemes előre jelentkezni!

A túra ára 600 EUR egy hét szállással, reggelivel, repülőjeggyel, illetékekkel, transzfer nélkül (autó bérlése mindenképp érdemes ára kb 60.000 ft / hét ).

2 felnőtt 1 gyerek esetén (14 éves korig) a gyerek szállásáért, ellátásáért nem kell fizetni. (ebben az esetben a gyermek utazásának ára 335 EUR)

Windsurf bérlés

A Prasonisi center North / Fanatic / Starboard centerében 300-330 EUR egy hét bérlés (75-100% carbon árboc). A cuccokat közvetlenül a part mellé traktorozzák minden reggel, ennél kényelmesebb már nem is lehet a vitorla / deszkacsere.
Vitorlák: North Volt, Hero, E-type, deszkák: Starboard Kode, Flare, Futura, Atome IQ, iSonic / Fanatic FreeWave, Skate, Hawk, Gecko Bamboo

Az árak előre-foglalás esetén érvényesek!

Információ, foglalás, kérdések: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

további Rodosz-képek a windsurfing.hu galériájából:

2017

2014


Információ, foglalás, kérdések: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

Neoprene kesztyű

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:82808

Írd ide az ellenörző számot: