RRD dupla - tripla bag

Cikkek / Friss hírek

Utazz velünk Rodoszra szeptemberben!

A nagy érdeklődés miatt már most jelentkezz, ha velünk tartanál! 40% előleggel jelentkezhetsz, ha közbejön valami, 2 hónappal az utazás előttig minimális kötbér mellett le is mondhatod a túrát.

A túra ára szállással, repjeggyel, illetékekkel 600 EUR! A repülőjegyek száma ezen az áron nagyon limitált. Jelenkezési határidő: 2018.márc.5.

Nem túlzás azt állítani, hogy Prasonisi Európa egyik legjobb windsurf spotja, aki járt már itt, az biztosan visszatért már többször is. Egy vékony földnyelvnek köszönhetően egy helyen a hullámos, és a sima víz kedvelői is megtalálják a számításukat. A szél kiszámítható, egyenletes, mintha egy óriási hajszárítóból jönne, a víz meleg, a nap pedig rendesen süt, a távolság Budapestről nagyjából 2 óra, egyszóval minden optimális. Prasonisi kiváló adottságokkal rendelkezik, ezért tudásszinttől függetlenül mindenkinek garantált a sikerélmény!

Videókat a cikk alján találsz, ez pedig egy spot-leírás 2006-ból >>

A Surf&More szörfiskola hazai árakon, magyar nyelven szörf-oktatást is biztosít!

Időpontok:

2018. szeptember 6-13.

Szállás, ellátás, utazás, árak:

Az apartmanok Kattaviaban, Prassonisitől 10 percre, a legközelebbi településen találhatók, így minimális autózással elérheted a spot-ot!

Mivel a repülőjegyek és a szobák száma limitált, érdemes előre jelentkezni!

A túra ára 600 EUR egy hét szállással, reggelivel, repülőjeggyel, illetékekkel, transzfer nélkül (autó bérlése mindenképp érdemes ára kb 60.000 ft / hét ).

2 felnőtt 1 gyerek esetén (14 éves korig) a gyerek szállásáért, ellátásáért nem kell fizetni. (ebben az esetben a gyermek utazásának ára 335 EUR)

Windsurf bérlés

A Prasonisi center North / Fanatic / Starboard centerében 300-330 EUR egy hét bérlés (75-100% carbon árboc). A cuccokat közvetlenül a part mellé traktorozzák minden reggel, ennél kényelmesebb már nem is lehet a vitorla / deszkacsere.
Vitorlák: North Volt, Hero, E-type, deszkák: Starboard Kode, Flare, Futura, Atome IQ, iSonic / Fanatic FreeWave, Skate, Hawk, Gecko Bamboo

Az árak előre-foglalás esetén érvényesek!

Információ, foglalás, kérdések: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

további Rodosz-képek a windsurfing.hu galériájából:

2017

2014


Információ, foglalás, kérdések: info@windsurfing.hu / 06 20 496 4656

Neoprene kesztyű

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:68997

Írd ide az ellenörző számot: