Cikkek / Emberek

Défi Liget II. 2017 / SUP Regatta III.

Igen mozgalmas napokat tudnak maguk mögött, akik Fonyódligeten (és a Surf&More-ban) jártak a múlt hét második felében. Pénteken tökéletes környezetben (szélcsend) megrendeztük a III. Nemzetközi Fonyódligeti SUP regattát, majd szombaton, erős szélben az Augusztus 20-i windsurf felvonulás keretein belül újra rajthoz álltak a Balaton lelkes amatőr szörfösei.

III. Nemzetközi SUP Regatta - Fonyódliget

Az izgalmas versenyen már a legkisebbek is részt vehettek, bevezettük a Anya/Apa - Lánya/Fia futamokat is, ahol már 2 éves korú résztvevők is indulhattak. Az izgalmas futamok után a Halker és a Csúszda büfé jóvoltából az egész társaság megkapta az elégetett szénhidrát utánpótlását - a Naturtex jóvoltából pedig értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak a legügyesebb SUP-riderek.

II. Défi Fonyódliget

A francia DÉFI wind szervezői felköthetik a gatyát! A Surf&More szervezésében egy héten belül két DÉFI-t is rendeztünk (míg évente csak EGY Défi Wind van:) , ráadásul nálunk még nevezési díjat sem kellett fizetni :) A szél-előrejelzést nagyon jól eltalálták erre a napra, 5-óra körül már senki nem panaszkodhatott a szél erejére, sütött a nap, meleg volt a víz, az igazán kedvező környezetben alig bírtuk abbahagyni a versengést, annyi futamot rendeztünk, hogy nem is emlékszünk a helyezésekre. A Défi Fonyódligetet a nagy sikerre való tekintettel jövőre is megrendezzük. Akár többször is!

Támogatók: / Szervezés: Surf&More szörfiskola 


Média:

Szervezés:

 

shallow rider 468x120

Cimkék

Défi Wind    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:90424

Írd ide az ellenörző számot: