Resailcle 3

Cikkek / Friss hírek

Szörftábor.hu kupa: 2017 1. szlalom fordulója

Hétvégén rendeztük a 2017-es év első Szlalom fordulóját. Mindkét nap szerencsénk volt a széllel, igaz trükkös volt minden induló számára a vitrolaválasztás. Szombaton 14-25, vasárnap pedig stabilabb 16-20 csomó közötti szélben sikerült 12 érvényes futamot rendezni.
Kiegyensúlyozott és meggyőző teljesítménnyel Bence Sánta nyerte a versenyt ( 8 első hellyel !!! ) megelőzve Gádorfalvi Áront és Varga Gábort. Az IFI-k között nagy csata alakult ki amelyet végül Geiger Ricsi nyert meg, megelőzve a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Pálinkás Tamást, illetve az utolsó 3 futamot árbóc törés miatt kihagyni kényszerülő Szlávi Rolandot. Az indulók között üdvözölhettük még Somogyvári Balázst is aki okozott egy két kellemetlen pillanatot az élmezőnyben, de a vasárnapi napot már a siófoki ügyeleten kezdte. : "Hello. 5napos fekvős injekci?s kezel?sre fogtak, ?gy ,hogy m?g n?zni se tudok menni a versenyt.
Kösszi mindent és folyt köv legközelebb!" Jobbulást kívánunk!
Köszönjük mindenkinek, mind a szervezőknek, mind a résztvevőknek ,hogy ilyen látványos hétvégével gazdagítottatok minket! AlOhA és HANG LOOSE....
Tessék edzeni, következő forduló Gárdonyban szept.15 - okt 15. között kerül megrendezésre!

eredmények >>

Neoprene kesztyű

Cimkék

slalom    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:16001

Írd ide az ellenörző számot: