aeron vgrip hybrid

Cikkek / Friss hírek

PWA Freestyle / Fuerte / 2017

Még javában tart az erős-szeles szlalom (végre) versenyzés Fuerteventurán, de a freestyle kategóriában már megvan a forduló végeredménye.

Single elimination

A dobogó első két helyén Gollito, és Amado Vrieswijk, az első és a második helyért való küzdelem nagyon szoros volt. Az olaszok sztárja Jacopo Testa a 3. helyen:

 

Double elimination

Yantel Caers a nap hőse - a Double eliminationben Steven van Broeckhoven és Jacopo Testa legyőzésével feltornázta magát a pódiumra, de ennek megvolt az ára is, egy durván landol Shiftyben lesérült, annyira, hogy azt hitte eltört a lába. A hírek szerint szerencséjére nem ez a helyzet, de a verseny lezárult számára ezen a helyszínen. Amado Vrieswijk és a 7-szer is világbajnok Gollito között a Single Elimination után újra megküzdöttek egymással. A tavalyi Fuerte event nyertese (Amado) több manővert is kicsit vizesen landolt, ez Gollito számára kedvezően döntötte el a versenyt.

A nőknél Sarah-Quita Offringa megszerezte életének 10. világbajnoki címét, elmondása szerint emiatt a szokásosnál sokkal jobban izgult a heatek előtt. Maaike Huvermann, a bonaire-i ellenfél alaposan meg is szorongatta a versenyen, a 3. helyet a szintén Bonaire-en edző Arrianne Aukes lett. A női freestyle rangsorban elég erős most a holland dominancia.

 

 

Neoprene kesztyű

Cimkék

freestyle     PWA    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:90902

Írd ide az ellenörző számot: