Tricktionary III - Minden benne van!

Cikkek / Technika

Újabb vitorla-márka született: S2 Maui

Nemrég egy blogbejegyjésben írtunk róla, hogy a deszkáiról híres fuerteventurai Witchcraft is belevágott a "vitorla bizniszbe". Most megint egy új vitorla márkáról írunk, az S2 maui vitorlák teljes kollekciója már elérhető az interneten.

 "The Team" - Így hívta magát a "csapat" melynek tagjai Berry Spanier (vitorla-tervezés), Phil McGain (veterán versenyző, ex- PWA elnök), Kevin és Matt Pritchard (versenyzők, sok-sok bajnoki címmel) voltak. A csapat évekig a Gaastrának dolgozott, majd 2005-ben átléptek a Maui Sailshez (vagy inkább megvették), hogy közösen felfuttassák a márkát. A régi-új márka be is gyűjtött pár bajnoki címet, aztán a csapat szép lassan felbomlott: előbb Matt Pritchard, majd később Kevin is "nyugdíjazta" magát, tavaly pedig Phil McGain kivásárolta Berry Spaniert a cégből.

Így jött létre az S2 Maui, Berry Spanier, Art Szpunar (Berry Spanier és ő 10 éve együtt tervezik a vitorlákat) közös cége melynek 5 vitorlából álló kínálata már elérhető az interneten:

Hogy legyen egy kis ingyenreklám (vagy tényleg komolyan gondolják), nem fogod kitalálni mi történt:

....Megjelentek az első fotók az S2 2 latnis wave vitorla modelljéről is! :).... Természetesen a vitorla stabil, és könnyű (a legkönnyebb), de azért ne használd ha nem Ho'okipán szörfözöl.

A Maui Sails pedig működik tovább, bár a közelmúltban anyagi okokra hivatkozva megvált a csapat ütősebb teamridereitől is. 10 különböző modell rendelhető, igaz csak 1 színben, és "rendes" teamrider helyett az "öreg" szörfözik a legtöbbet a 2016-os reklám-videón:

 

Matto


shallow rider 468x120

Cimkék

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:41076

Írd ide az ellenörző számot: