RRD c80 RDM mast

MSZA Kupa 2014 - beszámoló

További képek >>

Sikeresen és eredményesen zárult a hétvégi Laguna Yacht Club - MSZA Kupa. A szombati gyenge szél után vasárnap délutánra feltámadt a szél és így sikerült 4 formula magyar bajnoki futamot is megrendezni 12-25 csomóban. Raceboard, Techno és RSX osztályokban mind a hét tervezett futamot lebonyolítottuk.

A Raceboard osztály küzdelmei Gádorfalvi Luca és Tölgyesy Csaba között csúcsosodott ki, és végül azonos pontszámmal, de több futamgyőzelemmel, Tölgyesy Csaba nyert. Techno293 osztályban az EB-n 12. helyezést elért Geiger Richárd kimagaslott a mezőnyből, 6.8-as vitorlával utasította maga mögé a "nagyokat", de a második helyen végző Gilicze Kristóf sem panaszkodhat, hisz két hatalmas szélfordulónak köszönhetően két futamban is a mezőny végéről az élbolyba került és ennek köszönhetően azonos pontszámmal maga mögé utasította a legjobb junior női versenyzőt, Csiszér Rékát.

RSX osztályokban a válogatott keret tagjai domináltak, így nem volt meglepetés Cholnoky Sára, Nikl András és Sánta Bence győzelme. Nem maradt el idén sem a kis szeles FunStyle verseny sem, ahol a fiatalok jobbnál jobb jelmezekben csaptak össze a 2 perces session alatt, itt a Jancsó Benedek - Morvai Bálint páros nyert. A nap fénypontja viszont a szülői futam volt, ahol 0.2 csomós szélben küzdöttek egymással az "ifjú" titánok... Végül Szentiványi apuka diadalmaskodott...

Vasárnap, mialatt a Formulások szelték a habokat, röplabda bajnokság zajlott a parton, ahol a Nikl A. - Geiger R. páros nyert. Formulában 10 egység csapott össze, igen erős mezőnyben ausztrál és szlovén kiválóságokkal megerősítve, s végül Varga Gábor végzett a dobogó legfelső fokán, maga mögé utasítva a szlovén Aljas Maslot és dr. Molnár Ákost. Köszönjük Marton Béla balatonfűzfői polgármester úrnak a díjak átadását, Samunak és Dönciéknek az esti koncertet, a szülőknek, a szövetségnek és a szponzoroknak a támogatást!

Az eredmények (XLS) >>  

További képek >>

 

Neoprene kesztyű

Cimkék

Cholnoky Sára     Molnár Ákos     MSZA     Nikl Andris     Utánpótlás     Varga Gábor    

Hozzászólások

hun119, 2014.06.02 15:26:10

Köszönjük a rendezést! Jó kis verseny volt :)

tibor, 2014.06.03 18:20:04

Köszönettel a Lodinak a többi besegìtönek ès a Gàbornak a kàvèzòban! Nagyon jòl èreztük magunkat! T& l.

chubee, 2014.06.04 08:48:17

mindenki, mindenkit maga mögé utassytott :-)

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:17189

Írd ide az ellenörző számot: