RRD dupla - tripla bag

Cikkek / Friss hírek

Ricardo, Philip és a NeilPryde 2014-ben külön utakon

Ricardo sajnálja

A szponzor-váltások szezonja elkezdődött. Eddig a NeilPryde háza táján történtek a legsúlyosabb változások. Ricardo Campello, akinek a neve mára szinte egybeforrt a JP / NP márkákkal, jövőre nem erősíti a csapatot. Facebook postjából sejthető, hogy a 11 éves kapcsolat nem az ő döntése miatt ért véget, azt pedig tudjuk, hogy még nem tudja mit csinál 2014-ben. (ebben minden benne van?!)

A másik, külső szemlélőként nehezen érthető döntés, hogy a kétszeres wave-világbajnok, újonc Philip Köstertől is megváltak. Kora és tudása miatt Philipp még nagy valószínűséggel sokszor áll majd a dobogó tetején. A G-44-es rajtszámmal a szerződés-hosszabbítás akadálya a hírek szerint az volt, hogy a Neilpryde-nál szerették volna ha Philipp a deszkáját is a csoporton belüli márkára, a JP-re váltja. A fiatal wave guru 2014-ben tehát starboarddal folytatja a versenyzést, és a pletykák szerint a starboardhoz tartozó márka, a Severne veszi át nála a NeilPryde helyét.

 

A NeilPryde combat 2014-es promo videója - V111 és G44 (és egy kis Robby Swift)

Két többszörös világbajnok, radikális szörfös, nagy név tehát már nem erősíti a csapatot. Persze a létszám nem csökkent, új tagok is bekerültek a csapatba: a német wave szörfös Leon Jamaer, a horvát szlalomos Enrico Marotti például jövőre NP vitorlával kezdik a szezont.. Ki érti ezt? Két nagyon ütőképes ex-világbajnok otthagyja a csapatot, helyettük szinte teljesen no-name szörfösök érkeznek.

Eredmények azért valószínűleg lesznek a továbbiakban is: Antoine Albeau ugyan a JP-től eljött, (külső szemlélőként csak azt látjuk, hogy az RRD jól járt), de a NP csapatát továbbra is erősíti, Julien Quentel idén Albeauéval teljesen megegyező cuccal 3. lett, és minden szponzora változatlan..

Matto

shallow rider 468x120

Cimkék

Hozzászólások

Matto, 2013.12.18 15:32:22

Hihetetlen dolog törént :) A Severne bejelentette, hogy Köster 2014-ben a Teamriderük lesz!

Matto, 2014.01.08 13:38:50

Brékin!! Ricardo hozzáért egy Patrik deszkához!!

Egyébként a vitorla szponzori szerződést már aláírta, a logisztikában (hogy megkapja) lelkes magyarok is segítenek, és emiatt van, hogy a hír csak nehany nap múlva lesz publikus. Írni fogunk róla! Gondolom mindenki NAGYON izgul :)))

Matto, 2014.01.11 16:09:50

Brékin nyúz!

Ricardo Campello Patrik deszkákkal versenyez 2014-ben. A vitorla szponzort (hivatalosan) még nem tudjuk. Addig is kitakartuk a képen..:) De nem nehéz rájönni, mi is várható, ha elolvassuk a Patrik által küldött hírlevélben az új teamrider Ricardo Campello - Teamrider adatait :)

(PS: azért az valahol bénaság, hogy a patrik honlapján még semmi nincs kitéve erről)

Matto, 2014.01.15 15:25:02

Az első fotók.. Ricardo és a P7 - Patrik páros.

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:94473

Írd ide az ellenörző számot: