RRD c80 RDM mast

Cikkek / Versenyek

Szt. István Kupa 2012 - beszámoló

Luca / Áron

A múlt hétvégén immár 30. alkalommal rendeztük meg a leghíresebb magyar szörf versenyt a Balatonon, a Szt István Kupát.
Az előzetes előrejelzések szerint a hétvégére 1-3 csomós szelet írt a a windguru. Versenyrendezőink reménykedtek, hogy ennél csak jobb lehet, ezért 10 futamra írták ki a három napos versenyt.
Szombat délelőtt 4-5 csomós szélben sikerült kierőltetni az első futamot, majd a szél nem állt le és még két további futamot is sikerült lebonyolítani 5-6 csomóban. Délután röplabda verseny színesítette a programot. Vasárnap és hétfőn további 7 futamon tudtunk versenyezni, így az idei évben rekordnak mondható 10 futam után alakult ki a végeredmény.
A hölgyeknél Gádorfalvi Luca magaslott ki a mezőnyből, míg a férfiaknál Gádorfalvi Áron, így ők megérdemelten a Szt István Kupát is ismét elhódították.
RSX női osztályban kicsit karcsú volt a mezőny, hisz Cholnoky Sára Rodoszon a wave bajnokságon indul és Detre Diána olimpikon sem jelent meg a hazai 8. fordulón.
A Raceboard Classic osztályban hatalmas csata volt a 2. helyért Gádorfalvi Károly "Charlie" és Utassy Loránd között, végül a "főtitkár" került ki győztesen..
Raceboard Junior osztályban Sánta Bence magabiztosan szorította maga mögé riválisait, akik közül Gilicze Kristófot kell kiemelni, hisz neki ez volt az első versenye a 7.8-as riggel és egyből fel tudott állni a dobogóra, amihez ezúton is gratulálunk!
A Sport osztályban Tölgyesy Csaba parádézott, de neki inkább a klasszikusok közt lett volna a helye... sajnos egy év kevés volt, hogy beszerezze a sportorvosi engedélyét.. Élete első versenyén Morvai Bálint egy futam győzelemmel a 4. helyen zárt, ami igen szép teljesítmény tőle!

A röplabda bajnokságot a Nikl András - Pávkovics Bálint páros nyerte, a Bódi Fruzsina - Utassy Loránd duóval szemben.

Szt istván Kupa 2012

női abszolút:

Gádorfalvi Luca
Urbán Erzsébet
Bódi Fruzsina

férfi abszolút:

Gádorfalvi Áron
Utassy Loránd
Gádorfalvi Károly

A teljes eredménylista letöltése >>

Köszönjük a BS Fűzfő kikötőnek, hogy itt rendezhettük ezt a fantasztikus versenyt!

MSZSZ

Neoprene kesztyű

Cimkék

Gádorfalvi Áron     Raceboard     RS:X     Utánpótlás     Utassy Loránd    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:45194

Írd ide az ellenörző számot: