Cikkek / Versenyek

Sika Vulkán kupa 2012 - beszámoló

A 2012. esztendőben a június 23-24-i hétvégén rendezte meg az MSZSZ OB V. fordulóját a Badacsonytomaji Szörfklub és a Magyar Szörf Szövetség együttes erővel a legszebb tanúhegyünk lába előtt.

Idén a tavalyinál gyengébb szél fújt, de ennek ellenére ragyogó napsütésben és 2-3 Beaufortos szélben az összes tervezett és maximálisan lehetséges futam megrendezésre került a formula kivételével mindegyik osztályban.

Vasárnap az időjárás tekintetében kevesebb szerencsével jártunk- fenomenális és hamisíthatatlan nyári kánikulában egy futamot sem tudtunk megrendezni-, ellenben a lemezlovasok teljesítménye drasztikusan feljavult. A Sika Vulkán Kupára 26 versenyző nevezett a verseny után pedig elkönyvelhettük, hogy:

1. a változatosság gyönyörködtet –szombaton szerencsénk volt, vasárnap ellenben nagyszerűen lehetett napozni

2. Gádorfalvi nélkül nincsen Vulkán Kupa, Lucának külön gratulálunk!

3. hogy idén is a kijelölt pálya közel volt a strandolókhoz, ami jó hatással volt a versenyt követőkre - Feakyd, Longman, Flagello és Lay-osh könnyed zenéjével együtt.

Ezek után az eredmények: Vulkán Kupa 2012 eredményei

Köszönetünket fejezzük ki, hogy a 2012. évi Sika Vulkán Kupa sikeres rendezéshez különösen hozzájárultak:

Gulyás Gergely védnök, Sika, Badacsonytomaj Város Önkormányzata, Szeremley Pincészet, Filmpositive, Víztec, FHB, Badacsonytomaji Szörfklub, Magyar Szörf Akadémia, Magyar Szörf Szövetség, BIC Windsurfing, windsurfing.hu, SharePoint, RealCom, Sárossi Fogászat, badacsony.hu, Accounting-Solutions Kft., Ginkgo Park, surfomania.hu,
___ad_zone_4___
Jó szelet!

Utassy Lodi, Kruchina Károly

További képek >>

Eredmények letöltése >>

Fotók és videó: Horányi-Névy András

Sika Vulkán Kupa 2012 from András Horányi-Névy on Vimeo.

rrd closeout 468

Cimkék

Raceboard     RS:X     Vulkán kupa    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:45310

Írd ide az ellenörző számot: