Magyar Bajnokság II. Forduló - Balatonfüred

RS:X Női

Raceboard junior

Raceboard classic

Formula

A hétvégén megrendezett bajnoki fordulón a természet erői megajándékozták versenyzőinket mindennel, ami egy jó küzdelemhez szükséges. Nem volt hiány szélből, időnként még kicsit soknak is tűnt a 25 csomós széllökés az ifjabb korosztály számára.

A szombati versenynapon ráadásul szikrázó napsütésben róhatták köreiket a Magyar pályaversenyzés lelkes sportolói. Nem volt hiány futamokból sem, az első napon a Racebord osztályoknak 3 sikeres futamot sikerült rendezni, a Formula Windsurfing osztályban pedig 2 futam teljesült, mivel a versenyrendezőség a délutáni hidegfrontra való tekintettel inkább a biztonságot tartotta szem előtt, így még jóval a pusztító szél megérkezte előtt az egész csapat a partra érkezett.

A második versenynapon, sajnálatos módon az egyik mentőmotoros meghibásodása miatt csak a Formula Windsurfing osztálynak sikerült futamot rendezni, igen nehéz szélviszonyok között, mivel 6 és 25 csomó között váltakozott a szél erőssége. Itt megmutatkozott Glofák Olivér versenyrutinja és diadalmaskodott 4 futamgyőzelemmel, szorosan a nyomában Dr. Molnár Ákossal, aki többször is csak néhány méteres lemaradással ért célba.

Összegzésként egy szép és szélben gazdag fordulót sikerült rendezni, ami méltó nyitánya volt az idei pályaverseny szezonnak.

Eredmények:

RSX-női:

1. Cholnoky Sára
2. Bódi Fruzsina
3. Gilicze Tímea

RSX-férfi:

1. Erdélyi István
2. Molnár András

Raceboard Junior:

1. Sánta Bence
2. Nikl Bence
3. Földényi Kristóf

Raceboard Classic:

1. Gádorfalvi Károly
2. Papp Zoltán
3. Gilicze Tamás

Formula Windsurfing:

1. Glofák Olivér
2. Dr. Molnár Ákos
3. Kerek Gábor

RSX- Ifi:

1. Nikl András
2. Molnár Áron

Sport:

1. Tölgyessy Csaba
2. Nagy-Pál Levente

Neoprene kesztyű

Cimkék

Raceboard     RS:X     Utánpótlás    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:85130

Írd ide az ellenörző számot: