Flip 360

Cikkek / Versenyek

Gárdony - speed hétvége - beszámoló

A nyárias időjárás és a szörfös idő néha igenis együtt járnak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elmúlt hétvégén megrendezett Fagor Speed Magyar Bajnokság 2012-es első futama. A szikrázó napsütés, közel 30 fokos meleg, és a 18-20 csomós déli szél meghozták az izgalmakat a Velencei tó partjára, Gárdonyba. A szombati nap kiélezett küzdelmei vasárnapra csak fokozódtak, mikor megérkezett a még erősebb légmozgás, és egyre-másra döntötték meg egymás rekordjait a sikerre éhes szörfösök, akik közül végül Glofák Olivér többszörös magyar bajnok ismét a leggyorsabbnak bizonyult, szorosan mögötte Koszti Gábor szlalom profival és Tóth Etre speed guruval.

A Stand Up Paddle verseny is tartogatott izgalmakat a szombati napon, ahol ezúttal a nádas körül az órával kellett versenyezniük az indulóknak. Minden indulónak azonos Fanatic Fly Sup deszkával volt lehetősége versenyezni. A kőkemény evezőcsapások kiélezett küzdelmet hoztak itt is, végül Zöllner Viktor vitte el az 50000 Ft-os pénzjutalmat, szoros küzdelemben, Tóth Etre ( 30000 Ft pénzdíj) előtt és a harmadik helyen Gyurcsányszki Gáborral (20000 Ft pénzdíj) A rajtvonalon sok fiatal srác és lány is megjelent, az ifi kategóriában számos, jól megérdemelt különdíj került kiosztásra.

Köszönjük a támogatóknak a versenyhez nyújtott segítséget, és külön köszönet a versenyzőknek is, hogy ilyen szép számban megjelentek a rendezvényen!

eredmények >>

Tandt sport team

Neoprene kesztyű

Cimkék

Glofák Olivér     speed    

Hozzászólok

Nem vagy bejelentkezve, ezért hozzászólásod csak moderálás után fog megjelenni.


Kép:69302

Írd ide az ellenörző számot: