aeron vgrip hybrid

Windsurfing.hu Fórum

Elveszett szörftársunk!

Beküldő: Canzope, - 2009-07-25 20:17   Válasz
Üdv!

Most olvastam, hogy megtalálták a fiú holttesét. Részvétem a családnak! A fiatal szörfös pedig Nyugodjon békében!

Egyébként, fari nem kell nagy vihar ahhoz, hogy meglegyen a baj! elég akár kisszélben is fejjel neki esni a deszka orrának, vagy az árbócnak, vagy akár esés után rosszul nyelni (vízet), és sajnos megvan a baj.

Részvétem a családnak! Máté, Nyugodj békében!
Beküldő: fari, - 2009-07-23 12:22   Válasz
Szia! Sajnos én nem tudok segíteni, mi Agárdon vagyunk mindig, csak néha megyünk ki a nagy tisztásra.
Nem volt egyértelmű a híradásokból, hogy a ruháját a szörffel együtt találták-e meg vagy sem. Mert valljuk be, hogy ha a szörf a ruhák mellett volt, akkor nem a szél és nem egy idegen hozta ki. Sőt az sem mindegy, hogy a szörfös ruháját találták-e meg, vagy az utcai cuccait. Nem sokan szoktuk csak úgy a parton hagyni a holmijainkat, hiszen általában kocsival érkezünk.
A Velencei-tó pedig vihar esetén sem olyan vadállat, hogy tapasztalt sport társakat nyeljen el. Az egyik lány szörfös is végig kint volt a nagy csapás alatt és rendben visszaért a vihar után. A szél pedig kifelé fújt. Nem tudok a legrosszabbra gondolni.
Én sok erőt és kitartást kívánok a családnak és az ismerősöknek! Szóljatok, ha bármi történt... Drukkolunk, hogy épségben előkerüljön!
Beküldő: lezlles, - 2009-07-23 00:07   Válasz
Kedves Szörftársaim!
Szeretném a segítségeteket kérni egy szombati esettel kapcsolatban.
Gárdonyban, a nagy viharban nyomát veszítettük (Salát Máté) szörföstársunknak.
A teljes szerelése partra került a SportBeach camping partján (Petrocelli beach mellett) még a nagy vihar epicentruma előtt, viszont Őt azóta sem találják a rendőrök, illetve a hozzátartozók. Szemtanúk elmondása szerint egy esőkabátos férfi hozta partra a szörföt, amit pont úgy rakott le, ahogy az elő van írva erős szél esetén, ebből gondoljuk, hogy vagy Máté rakta le és azután tünt el, vagy szintén szörfös volt az illető. Ha bárki a közelben volt és látott valamit, vagy kihozott egy elkallódott szörföt a vízből az kérem írjon nekem, vagy értesítse a rendőrséget.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Tel: 06 70 543 78 75