aeron vgrip hybrid

Windsurfing.hu Fórum

Ócsó cuccnak híg a leve?

Beküldő: zaqwe, - 2008-07-15 11:32   Válasz
Én vettem tavaly egy Triboard márkájú 30%-os karbon árbócot, elég kedvező áron a fenti üzletben. Eddig meg vagyok vele elégedve, habár más karbon árbócaim még nem voltak, tehát nincs igazán összehasonlítási alap. Trapézokat is nézegettem, volt BIC de az nem tetszett, Neilpryde annak az ára nem tetszett, a triboardból a magas derékvédős tetszett volna, de a hevederei és a csatjai nem voltak túl meggyőzőek (a 15 éves NPU trapézomon is szélesebbek voltak a hevederek, mint a triboardon). Viszont hosszúujjú lycrát náluk vettem és eddig bevált (csak az a baj, hogy minimális készletük volt belőle). Szóval szerintem nem rosszak alapból a triboard cuccok, de meg kell nézni mit veszel meg közülük. Amit én vettem ott az ár érték arány elég jó volt a többi holmihoz viszonyítva.
Zaqwe
Beküldő: nemtom, - 2008-07-14 21:06   Válasz
Ja még egy, mentőmellény lehet jó is de minden képpen vidd el a tarapézod is hogy kipróbáld vele. Pl nekem van egy Pro-limit Team wave deréktrapézom és ahoz felejtős hogy jók legyenek ezek a mellények, vagy ha fel is veszed hozzá, akkor mozogni nem nagyon fogsz tudni(nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom). De pl az itteni webshopban találsz Naish defender mellényt és az nekem nagyon bevált, kényelmes frankón fel lehet venni a trapéz alá stb. igaz az ára jóval több, de szerintem megéri(ez az ÉN véleményem)
Beküldő: nemtom, - 2008-07-14 20:54   Válasz
Szia, Nekem Shortym van ebből a márkáből és az szerintem megéri az árát. Már ez lesz a második szezon hogy használom és nincs vele semmi bajom. Persze azt tudni kell hogy csak 20 fokos víz felett használom, de akkor tejesen jó, meg akkor is jol jön ha a víz már jó(24°C feletti) de jön egy jó kis szeles hidegfornt és a levegő lehül. Még egy hosszebító van a családban ebből a márkából és az is teljesen jó, egy dolog van ami negatívum, hogy miután lehúztad a vitorlát akkor a maradék kötelet nem lehet visszatolhi a hosszabítóba, el kell kötni valahova.
Németh Tamás
Beküldő: fero969, - 2008-07-10 22:43   Válasz
Sziasztok!

Mindannyian belebotlottatok már a 10próbás nagyboltban a szakboltokhoz képest alacsonyabb cuccárakba.
Ezekkel mi a tapasztalatotok?
Személyes tapasztalataim:
Fix trapézkötél:
ára fele a boltinak, de
x első használatkor elszakadt a gumicső és alatta a kötél képes volt +5cm-t nyúlni...
x Jobb és bal oldalon is megtörtént
x A felhelyezéshez szét kellett szedni a bumot. A helyette vett 4000Ft-os bolti szétszedés nélkül felrakható.
A többivel mi a tapasztalat?
Virító piros mentőmellény?
5000Ft-os shorty?
Trapézok?
Árbóc?
Bum?
Vitorlák?
Annyira jól nem megy, hogy azért vegyek valamit, hogy egyszerse működjön! Ha a trapézkötélből indulok ki, sok jóra nem számíthatok!

Várom tapasztalataitokat!

F